PIKANTIŠKAM SKONIUI
Puikus pasirinkimas, norint gardinti lietinius sūriais įdarais bei padažais.
ITIN PAPRASTA PARUOŠTI
Papildomai prireiks tik vandens.
400 g miltinio mišinio + 800 ml vandens
Virtą ar keptą paukštieną permalti mėsmale arba susmulkinti kubeliais ir pridėti prieskonių, pakepintų smulkintų svogūnų bei morkų. Jei įdaras per sausas, įpilti šiek tiek sultinio.
Pakepinti susmulkintus svogūnus, sudėti smulkintus grybus, įberti druskos, krapų ir pipirų. Pakepinti, kol neliks skysčio.
Pakepinti susmulkintus svogūnus ir morkas, įdėti pjaustytus kopūstus, ir viską patroškinti, atvėsinti, sumaišyti su tarkuotu fermentiniu sūriu bei pagardinti mėgstamais prieskoniais.
Nuluptas virtas krevetes sumaišykite su kapotomis petražolėmis bei tarkuotu fermentiniu sūriu. Įdarytus blynelius apkepkite keptuvėje, kol išsilydys sūris.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku