„Labai šokoladinis ir labai greitai pagaminamas. Šis mišinys su kakava ir šokolado gabaliukais bus tikras džiaugsmas visiems šokolado mėgėjams. Kepkite iš jo pyragus ar keksiukus, o greitai paruošę kremą, lengvai pasigaminsite ir tikrą naminį tortą.“ – Beata
Jums reikės: 500 g miltinio mišinio, 150 ml aliejaus arba 150 g išlydyto sviesto, 200 ml šalto vandens
Jums reikės: 150 g grietinės (30 proc. riebumo), 100 g juodojo arba pieninio šokolado
Atvėsinto kremo konsistencija tinkama sluoksniuotam tortui sutepti: perpjaukite iškeptą atvėsusį pyragą pusiau ir pertepkite kremu kiekvieną sluoksnį, o likusiu kremu aptepkite šonus. Torto viršų papuoškite mėgstamomis uogomis, vaisiais ar riešutais.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku