IŠ VISO GRŪDO SPELTA KVIETINIŲ MILTŲ
Miltai iš vienų seniausių pasaulyje, genetiškai sveikų grūdų, atsparių aplinkos užterštumui, kenkėjams ir net tręšiant neįsisavinančių mineralinių trąšų. Gamybos metu nenusijota nei viena vertinga grūdo dalis, todėl išlieka viskas, kas geriausia grūduose.
MITYBA BESIRŪPINANTIEMS
Be pridėtinio cukraus. Be pridėtinės druskos. Be dirbtinių priedų.
400 g miltinio mišinio + 210-230 ml šilto vandens + 20 ml aliejaus
Kokį aliejų naudoti tešlai? Tešlai naudokite itin kokybišką alyvuogių aliejų.
Kuo tepti picos paplotį? Picos paplotį tepkite alyvuogių aliejumi, šviežiai trintų pomidorų (kuriuose gausu organizmui naudingo antioksidanto likopeno) ar kitų daržovių pasta, pesto, česnakinio kokoso kremo, ar kitu natūraliu padažu. Picos paplotį pagal skonį ir receptą pagardu galite tepti tiek prieš kepimą, tiek jau iškepusį.
Kaip gardinti? Kad pica būtų vertingesnė mitybai, rinkitės natūralius, šviežius, daugiau skaidulinių medžiagų turinčius picos įdaro ingredientus. Šviežias daržoves, salotas, nelydytą mažesnio riebumo sūrį (pavyzdžiui, šviežią mozzarella ar ricotta), varškę, grybūs, paukštieną, jautieną, jūros gėrybes.
Iškeptą pagardintą natūralia namine pomidorų pasta picos paplotį, apibarstykite šviežiais gražgarstės bei špinatų lapeliais, per pusę perpjautais vyšniniais pomidorais ir alyvuogėmis, smulkinto avokado gabaliukais, galiausiai mozzarella , ricotta ar kitu mėgstamu sūrių, jei jis riebus, berkite mažiau, tegul daržovės būna įdaro pagrindas, ir pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais ar kitai prieskoniais.
Picos paplotį aptepkite pesto padažu, išdėliokite virtas krevetes, negausiai pabarstykite sūriu bei džiovintų prieskoninių žolelių mišiniu ir kepkite pagal instrukcijas. Iškepusios picos paviršių pabarstykite šviežiais mėgstamų salotų lapeliais.
Produktas ženklinamas rakto skylute. Simboliu pažymėtuose produktuose yra gerokai mažiau sočiųjų riebalų, cukraus, druskos ir daugiau maistinių skaidulų.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku