AKMENINIŲ GIRNŲ NUGLOSTYTI
Malami akmeninėmis girnomis grūdai įkaista mažiau, todėl miltuose išsaugoma dar daugiau vertingųjų medžiagų.
VISO GRŪDO – VISO GĖRIO
Nenusijota nei viena vertinga grūdo dalis, todėl išlieka viskas, kas geriausia grūduose – miltuose gausu mineralų, vitaminų ir skaidulinių medžiagų.
PATIEKALAMS PRATURTINTI
Viso grūdo rupiais kvietiniais miltais tinka pakeisti visus ar dalį įprastų miltų, taip praturtinant patiekalus maistingomis medžiagomis.
Tai unikalūs, akmeninėmis girnomis sumalti miltai, Jie savyje išsaugo visas grūde esančias maistingąsias medžiagas: skaidulas, B grupės vitaminus, mineralus bei antioksidantus.
Dėl malimo metu nenusijotų sėlenų bei gemalų viso grūdo kvietiniai miltai Jūsų kepiniams suteiks naują skonį, turtingą tekstūrą, sotumą ir geresnį kilimą.
Jei kepate kvietinę ar kvietinę-ruginę duoną su natūraliu raugu – šie miltai Jums!
Produktas ženklinamas rakto skylute. Simboliu pažymėtuose produktuose yra gerokai mažiau sočiųjų riebalų, cukraus, druskos ir daug maistinių skaidulų.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku
Sveiki,
norėjau pasiteirauti dėl kviečių rūšių, kurias naudojate miltams.
Ar turite atitikmenų šiems miltams:
1. Kietagrūdžių baltųjų kviečių
2. Kietagrūdžių rudųjų (red) kviečių
3. Kietagrūdžių baltųjų žieminių kviečių ?
Geros dienos linkėdamas
Apgailestaujame, tačiau šiuo metu kietagrūdžių kviečių miltais neprekiaujame, tad ir atitikmens negalime pasiūlyti. Kietagrūdžiai miltai savyje turi aukštesnį baltymų kiekį, nei minkštieji kviečiai, iš kurių malame savo produkciją.
Hello! My name is Artak, I represent the company Fangoo from the Netherlands. We are looking for a manufacturer of flour type 405. If your company produces this type of flour, please contact me.
whatsApp/Viber +48791891092 (russian, polish,english)
Hello, our export team will contact you. Thank you!
Is this flour a Plain Flour or a Self Raising flour
This is wholemeal (or wholegrain) wheat flour. It’s neither plain, neither self-raising, as wheat brans are not sifted our and remain in the flour.