150 g sviesto;
3 vidutinio dydžio kiaušinių;
160 g VISO GRŪDO KVIETINIŲ miltų,;
100 ml pieno;
1,5 a. š. kepimo miltelių;
1/4 a. š. jūros druskos;
1 a. š. rudojo cukraus;
1/4 a. š. Provanso žolelių arba džiovintų čiobrelių;
1/4 a. š. šviežiai maltų juodųjų pipirų;
130 g smulkiai pjaustyto rūkyto kumpio;
80 g stambiai tarkuoto lydyto sūrio.
Dubenėlyje ištirpiname sviestą, išplakame vieną kiaušinį iki putų. Pridedame du šaukštus miltų ir mušame dar vieną kiaušinį, tuomet dedame dar du šaukštus miltų, paskutinį kiaušinį ir dar šaukštą miltų. Viską gerai išmaišome. Supilame pieną, likusius miltus, kepimo miltelius, druską, cukrų, prieskonius ir pipirus.
Į kepimo popieriumi išklotą formą dedame tešlą, pusę sūrio ir mėsą, viską išmaišome ir viršų gardiname likusiu sūriu.
Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir kepame apie 45 min.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku