Džemui skirtus ingredientus sudėkite į maisto trintuvą ir sutrinkite iki vientisos masės. Prieš naudodami leiskite džemui pastovėti apie 15 min., kad sutirštėtų.
Maisto trintuve grūdų dribsnius sutrinkite kartu su graikiniais riešutais. Įlašinkite vanilės esencijos, įberkite druskos. Paleiskite trintuvą lengva eiga ir vieną po kitos sudėkite datules, kol susiformuos vientisa masė. Būtent datulės suteiks plastiškumo ruošiamai masei.
Masę padalinkite į dvi dalis – 1/3 ir 2/3 masės. Didesniąja masės dalimi išklokite kepimo skardą. Švelniai paspauskite, kad susifomuotų lygus paviršius. Tuomet užtepkite džemo ir pabarstykite trupinukais iš likusios masės.
Uždenkite maistine plėvele ir palikite šaldytuve apie 1 val. Tuomet formuokite batonėlius .
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku