Avižinė košė su morkomis, bananais ir saldžiu klevų sirupu
Avižinė košė su morkų siurprizu – ieškantiems įdomesnių užkandžių idėjų. Nustebsite, kaip skaniai dera avižiniai dribsniai, bananai ir tarkuotos morkytės! O dar tas vilioklis klevų sirupas…
1 saujos avižinių dribsnių
1 vidutinės morkos
2 šauktų graikiško jogurto
1-2 šaukštų mėgstamo sirupo (karamelės, klevų arba agavų)
1 šaukštelio malto cinamono
šiek tiek pieno
pusės banano papuošimui
Paruošimas
1. Į nedidelį indą įberiame avižinių dribsnių.
2. Įtarkuojame morką.
3. Įdedame du šaukštus graikiško jogurto.
4. Įpilame šiek tiek mėgstamo sirupo.
5. Įberiame šaukštelį cinamono.
6. Užpilame pienu.
7. Viską išmaišome, sudedame į sandarų indelį ir paliekame šaldytuve bent 1 val.
8. Prieš patiekiant papuošiame bananais ir cinamono lazdelėmis.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku