12 šaukštų sviesto arba kokosų aliejaus (keptuvei patepti)
Paruošimas
Sutrinkite avižinius dribsnius ir linų sėmenis maisto trintuvu iki miltų birumo (puikiai tiks Nutribullet maisto trintuvas). Į gautą masę suberkite kepimo miltelius, cukrų ir druską, bei cinamoną. Ingredientus sutrinkite iki vientisos masės. Gautą masę supilkite į atskirą indą.
Į išplautą maisto trintuvo talpą sudėkite skiltelėmis supjaustytą obuolį ir špinatus – išsukite iki tyrelės masės. Tuomet supilkite pieną ir graikišką jogurtą. Išsukite iki vientisos masės.
Atskirame dubenyje lengvai išplakite kiaušinį su vanilės esencija (nereikia jokių putų!)
Į dribsnių masę supilkite visus šlapiuosius ingredientus ir gerai išmaišykite.
Įkaitinkite keptuvę. Rekomenduojame blynus kepti ant sviesto arba kokosų aliejaus, kad būtų skaniau.
Suformuoti vienam blynui prireiks maždaug ¼ stiklinės tešlos. Blyneliai turėtų gautis amerikietiško stiliaus – putlūs ir šiek tiek platesnio skersmens nei lietuviškieji.
Patiekite blynelius, pagardinę keliais sviesto gabaliukais ir klevų sirupu.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku