Ant vidutinio kaitrumo ugnies įkaitinkite nepriskrundančią keptuvę.
Įpilkite aliejų ir suberkite čiobrelius.
Sudėkite kopūstus ir morkas. Uždenkite dangčiu ir pakaitinkite, kol ims skirtis sultys.
Suberkite avižinius dribsnius, gerai išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir pakaitinkite dar 2 minutes.
Į iki putų suplaktus kiaušinius suberkite druską ir pipirus, sudėkite sūrį.
Gautą mišinį supilkite ant pakepintų avižų ir daržovių. Apdenkite ir pakepinkite 4-5 minutes, iki bendroje masėje esantis kiaušinis iškeps.
Atsargiai apverskite. Apversti bus lengviau, jei frittata uždengsite lėkšte ir apversite keptuvę, o tuomet paplotėlį įstumsite atgal. Išjunkite viryklę ir leiskite taip pastovėti dar 2 minutes.
Patiekite lėkštėje pagardinę sūriu, raudonėliais ir juodaisiais pipirais.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku