Viso grūdo avižiniai dribsniai + pievagrybiai + kietasis parmezano sūris = gardžiausia košė ♥
Netikite? Patys paragaukite ir įsitikinsite
2 stiklinės (arba 440 ml) vandens
200 g viso grūdo avižinių dribsnių Energija
1/2 v. d. susmulkinto svogūno
80-100 g parmezano sūrio
8 nedidelių pievagrybių
2 skiltelių česnako
2 a. š. alyvuogių aliejaus (gaminimui) ir pagal skonį gardinimui
2-3 prieskoninių čiobrelių šakelių (šviežių arba džiovintų)
Druskos ir pipirų pagal skonį
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku