Tinklaraščio „Pusryčiams“ autorės Gabrielės Žutautaitės receptas. „Košių košės“ konkurse lietuvaičių išrinkta viena populiariausių saldžios košės variacijų.
Puode ištirpinkite kokosų aliejų, suberkite viso grūdo avižų dribsnius. Trumpai paskrudinkite, kol šie ims skleisti riešutinį aromatą. Supilkite augalinį pieną, įdėkite druskos, cinamono, leiskite košei užvirti ir virkite 3 minutes.
Šakute sutrinkite pusę banano, likusį supjaustykite. Po 3 minučių virimo į košę įmaišykite trintą bananą ir riešutų sviestą. Išjunkite kaitrą, uždenkite dangčiu ir leiskite košei pastovėti dar 2 minutes.
Košę serviruokite su likusiu pjaustytu bananu ir dar šiek tiek riešutų sviesto.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku