BANDELĖS | Malsena BANDELĖS | Malsena
LT
EN

Receptai

BANDELĖS
Sudėtis

175 ml šilto vandens;

350 ml kefyro;

11 g sausų mielių;

250 g VISO GRŪDO kvietinių miltų;

550 g kvietinių miltų (550D);

3 v. š. medaus;

2 v. š. sviesto;

2 v. š. sezamo sėklų;

2 v. š. saulėgrąžų;

2 v. š. linų sėmenų;

2 v. š. aguonų;

2 a. š. druskos.

Paruošimas

Visus produktus sumaišome tokia tvarka, kokia parašyta recepte.

Minkome apie 10 min. kol tešla taps minkšta ir elastinga.

Uždengiame rankšluosčiu ir laikome kambario temperatūroje 1 val.

Suformuojame norimo dydžio bandeles, sudedame ant kepimo skardos, užklotos kepimo popieriumi ir kildiname apie 50 min.

Kepame 190 C apie 15–20 min.

Kepimo laikas priklauso nuo bandelių svorio: kuo didesnės, tuo ilgiau reikia kepti.

Susiję produktai:

Komentarai