175 ml šilto vandens;
350 ml kefyro;
11 g sausų mielių;
250 g VISO GRŪDO kvietinių miltų;
550 g kvietinių miltų (550D);
3 v. š. medaus;
2 v. š. sviesto;
2 v. š. sezamo sėklų;
2 v. š. saulėgrąžų;
2 v. š. linų sėmenų;
2 v. š. aguonų;
2 a. š. druskos.
Visus produktus sumaišome tokia tvarka, kokia parašyta recepte.
Minkome apie 10 min. kol tešla taps minkšta ir elastinga.
Uždengiame rankšluosčiu ir laikome kambario temperatūroje 1 val.
Suformuojame norimo dydžio bandeles, sudedame ant kepimo skardos, užklotos kepimo popieriumi ir kildiname apie 50 min.
Kepame 190 C apie 15–20 min.
Kepimo laikas priklauso nuo bandelių svorio: kuo didesnės, tuo ilgiau reikia kepti.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku