Bandelės su braškėmis ir trupinukais! | Malsena Bandelės su braškėmis ir trupinukais! | Malsena
LT
EN

Receptai

Bandelės su braškėmis ir trupinukais!

Šviežių braškių derliui įsibėgėjant bandelės su braškėmis ir trupinukais (!!) – receptas, kurį tiesiog privalote išbandyti! 💖😍

Tešlai
Trupiniams (pabarstymui)
Įdaras ir puošyba
  • 200 g braškių
  • 2 šaukštų pieno
  • cukraus pudra
  • vanduo
  • citrinos sultys (pasirinktinai)

Paruošimas

  1. Sumaišykite tešlai skirtus ingredientus ir išsukite iki vientisos masės. Apdenkite ir palikite pastovėti, iki tešlos tūris padvigubės.
  2. Suskirstykite tešlą į 12 dsalių. Iš jų suformuokite 1 cm storio blynus. Palikite pastovėti 30 minučių.
  3. Pasigaminkite trupinius – tiesiog sutrinkite kartu visus trupiniams skirtus ingredientus. Gautą masę suplokite rankomis, susukite į maistinę plėvelę ir palaikykite šaldiklyje 20-30 min.
  4. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  5. Kiekvieno blynuko centre suformuokite po negilia duobutę (pasinaudokite stiklinės dugnu). Į duobutę sudėkite supjaustytas braškes, o bandelės viršų patepkite pienu ir apibarstykite trupiniais.
  6. Kepkite 15 minučių, iki gražiai apskrus.
  7. Cukraus pudrą sumaišykite su vandeniu, jei norite galite įpilti šiek tiek citrinos sulčių. Išmaišykite iki bėgios masės.
  8. Iškepus leiskite atvėsti ir apliekite cukraus pudros ir vandens glajumi.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai