Velykų stalo staigmena – keksiukai su rikota, citrinos žievele ir bazilikų kremu! Keksiukų receptu dalinasi tinklaraščio But first – food autorė Domantė 💚
Keksiukus imame iš orkaitės, patikriname mediniu pagaliuku – įbedus jis turėtų likti sausas, leidžiame gerai pravėsti (bent 20 min), puošiame bazilikų kremu, užtarkuojame citrinos žievelės, puošiame mažais bazilikų lapeliais bei šviežiomis braškėmis.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku