½ stiklinės (60 g) smulkiai skaldytų pekano riešutų
¼ stiklinės (100 g) džiovintų spanguolių arba šviežių/šaldytų mėlynių
2 šaukštelių stambaus cukraus
Paruošimas
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir pasiruoškite kepimo skardą (17×8.5×7.5). Išklokite kepimo skardą kepimo popieriumi arba ištepkite riebalais.
Sumaišykite paprastus su viso grūdo kviečių miltais. Tuomet suberkite kepimo miltelius ir druską. Sumaišykite. Miltų centre suformuokite „šulinuką“, į jį įmuškite kiaušinius, supilkite grietinę ir klevų sirupą bei citrinos sultis, sudėkite citrinos drožles.
Miltus palengva įmaišykite į šlapiuosiu ingredientus, iki kol ingredientai pasiskirstys maždaug tolygiai. Įmaišykite pekano riešutus ir džiovintas spanguoles.
Užmaišytą tešlą perkelkite į kepimo skardą. Pabarstykite stambiu cukrumi.
Kepkite 35-45 minutes, iki į kepinio vidurį įsmeigtas pagaliukas ištraukus liks sausas.
Leiskite atvėsti ir tik tuomet pjaustykite riekelėmis.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku