Grįžkime į mokyklą bei darbus su sveikais ir maistingais užkandžiais. Mes paruošėme skanų ir skaidulomis turtingą užkandžio receptą, kuris patiks visiems šeimos nariams.
Jums reikės
1-2 trintų prinokusių bananų;
100 g puodelio natūralaus kreminio žemės riešutų sviesto;
100 ml puodelio gryno klevų sirupo;
1 didelis kiaušinio;
2 arbatinių šaukštelių gryno vanilės ekstrakto (arba vanilinio cukraus)
250 g Malsena dribsnių su sėklomis;
2 g malto cinamono;
2 g kepimo miltelių;
1 g druskos;
150 g šokolado gabalėlių.
Paruošimas
Įkaitinkite orkaitę iki apie 175 laipsnių Celsijaus temperatūros. Išklokite apie 20×20 formą kepimo popieriumi.
Dideliame dubenyje sumaišykite trintus bananus, žemės riešutų sviestą, klevų sirupą, kiaušinį ir vanilės ekstraktą.
Įmaišykite avižas, kepimo miltelius, cinamoną, druską ir šokolado gabalėlius (pasilikite pabarstymui ant viršaus). Maišykite kol tolygiai susimaišys ingredientai.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku