Dribsnių batonėliai su riešutų sviestu | Malsena Dribsnių batonėliai su riešutų sviestu | Malsena
LT
EN

Receptai

Dribsnių batonėliai su riešutų sviestu

Grįžkime į mokyklą bei darbus su sveikais ir maistingais užkandžiais. Mes paruošėme skanų ir skaidulomis turtingą užkandžio receptą, kuris patiks visiems šeimos nariams.

Jums reikės
  • 1-2 trintų prinokusių bananų;
  • 100 g puodelio natūralaus kreminio žemės riešutų sviesto;
  • 100 ml puodelio gryno klevų sirupo;
  • 1 didelis kiaušinio;
  • 2 arbatinių šaukštelių gryno vanilės ekstrakto (arba vanilinio cukraus)
  • 250 g Malsena dribsnių su sėklomis;
  • 2 g malto cinamono;
  • 2 g kepimo miltelių;
  • 1 g druskos;
  • 150 g šokolado gabalėlių.

Paruošimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki apie 175 laipsnių Celsijaus temperatūros. Išklokite apie 20×20 formą kepimo popieriumi.
  2. Dideliame dubenyje sumaišykite trintus bananus, žemės riešutų sviestą, klevų sirupą, kiaušinį ir vanilės ekstraktą.
  3. Įmaišykite avižas, kepimo miltelius, cinamoną, druską ir šokolado gabalėlius (pasilikite pabarstymui ant viršaus). Maišykite kol tolygiai susimaišys ingredientai.
  4. Išlyginkite mišinį paruoštoje kepimo formoje. Viršų pabarstykite likusiais šokolado gabalėliais.
  5. Kepkite 30-40 minučių arba kol batonėliai šiek tiek apskrus ir sutvirtės kraštuose. Išimkite ir leiskite visiškai atvėsti formoje prieš pjaustant.
  6. Kai atvės, supjaustykite kvadratėliais ir patiekite.

Skanaus!

grūdų batonėliai Grūdų batonėliai

Susiję produktai:

Komentarai