Sumaišykite pieną, kiaušinius, cukrų bei sviestą, išplakite juos šluotele iki vientisos masės.
Atskirame inde sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską.
Į miltų mišinį supilkite pieno plakinį ir šluotele išmaišykite iki vientisos masės.
Įkaitinkite keptuvę, padenkite ją riebalais taip, kad neliktų riebalų pertekliaus.
Pilkite tešlą mažomis, arbatinio šaukštelio dydžio porcijomis į keptuvę. Tam naudokite mažą šaukštelį arba specialią tūbelę. Kepkite apie 1 minutę. Apverskite ir kepkite, kol pasidarys gražios rusvos spalvos.
Patiekite su sviestu, spalvotais pabarstukais ar kitais mėgstamais pagardais.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku