„Dribsnių“ mini blyneliai | Malsena „Dribsnių“ mini blyneliai | Malsena
LT
EN

Receptai

„Dribsnių“ mini blyneliai
Jums reikės:

Paruošimas

  1. Sumaišykite pieną, kiaušinius, cukrų bei sviestą, išplakite juos šluotele iki vientisos masės.
  2. Atskirame inde sudėkite miltus, kepimo miltelius, druską.
  3. Į miltų mišinį supilkite pieno plakinį ir šluotele išmaišykite iki vientisos masės.
  4. Įkaitinkite keptuvę, padenkite ją riebalais taip, kad neliktų riebalų pertekliaus.
  5. Pilkite tešlą mažomis, arbatinio šaukštelio dydžio porcijomis į keptuvę. Tam naudokite mažą šaukštelį arba specialią tūbelę. Kepkite apie 1 minutę. Apverskite ir kepkite, kol pasidarys gražios rusvos spalvos.
  6. Patiekite su sviestu, spalvotais pabarstukais ar kitais mėgstamais pagardais.

Susiję produktai:

Komentarai