250 g pieno;
13 g šviežių mielių;
80 g sviesto;
30 g „Parmesan“ sūrio;
475 g kvietinių miltų (550D);
12 g druskos.
Pieną pašildyti iki 40°C, ištirpinti jame sviestą, tuomet į šį mišinį sudėti mieles, išmaišyti ir supilti į dubenį su miltų, druskos ir tarkuoto „Parmesan“ sūrio mišiniu. Tešlą minkyti delnu, kraštus užsukant į vidų, kol ji taps minkšta ir elastinga. Paruoštą tešlos masę kildyti 20 min, tuomet perlankstyti ir palikti dar 20 min. kilti. Po to, iškočioti į 1 cm storio lakštą ir supjaustyti į 1 cm pločio juosteles. Atsargiai voliojant suapvalinti, sudėti ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kildyti dar 10 min. Kepti 10 – 12 min. iki 210ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus. Iškeptas atvėsinti ant grotelių. Iš šio kiekio Jūs iškepsite apie 500 g grissini duonos lazdelių.
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku