DUONOS LAZDELĖS GRISSINI | Malsena DUONOS LAZDELĖS GRISSINI | Malsena
LT
EN

Receptai

DUONOS LAZDELĖS GRISSINI
Sudėtis

250 g pieno;
13 g šviežių mielių;
80 g sviesto;

30 g „Parmesan“ sūrio;
475 g kvietinių miltų (550D);
12 g druskos.

Paruošimas

Pieną pašildyti iki 40°C, ištirpinti jame sviestą, tuomet į šį mišinį sudėti mieles, išmaišyti ir supilti į dubenį su miltų, druskos ir tarkuoto „Parmesan“ sūrio mišiniu. Tešlą minkyti delnu, kraštus užsukant į vidų, kol ji taps minkšta ir elastinga. Paruoštą tešlos masę kildyti 20 min, tuomet perlankstyti ir palikti dar 20 min. kilti. Po to, iškočioti į 1 cm storio lakštą ir supjaustyti į 1 cm pločio juosteles. Atsargiai voliojant suapvalinti, sudėti ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kildyti dar 10 min. Kepti 10 – 12 min. iki 210ºC temperatūros įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus. Iškeptas atvėsinti ant grotelių. Iš šio kiekio Jūs iškepsite apie 500 g grissini duonos lazdelių.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai