Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Pasiruoškite maždaug 23x40cm stačiakampę kepimo skardą, patepkite ją riebalais ir pabarstykite miltais (lengvai pakratykite skardą, kad tolygiai pasidengtų sienelės).
Visus pyragui skirtus ingredientus sumaišykite didesniame inde ir supilkite į kepimo formą.
Kepkite apie 25-30 minučių, kol gražiai apskrus. Ar kepinys iškepęs, patikrinkite su mediniu iešmeliu, kuris ištraukus iš kepinio turėtų likti švarus.
Ištraukite pyragą iš orkaitės ir leiskite atvėsti.
Pasiruoškite sirupą. Pasiruoškite didesnę keptuvę, suberkite pistacijas ir lengvai paskrudinkite ant vidutinės kaitros ugnies. Pajutę skrundančių pistacijų kvapą, įmaišykite medų. Tuomet supilkite apelsinų ir citrinos sultis. Leiskite užvirti 1-2 minutes arba iki gausite gražią „sirupišką“ masę. Nebandykite skanauti – nusideginsite!
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku