Pažiūrėkite, kokie gražuoliai! Kvapnūs sveikuoliški sausainiai su mėlynėmis ir grikių miltais. Išduosime paslaptį – idealiai tinka su ledais!
240 g Malsenos aukščiausios rūšies kvietinių miltų
50 g Malsenos viso grūdo grikių miltų
2 v. š. cukraus
1 a. š. druskos
¼ a. š. malto kardamono
50 g šaldyto nesūdyto sviesto
¾ stiklinės šalto vandens
170 g mėlynių arba šilauogių
1 ½ v.š kukurūzų krakmolo
2 v. š. cukraus
¼ a. š. druskos
¼ a. š. malto cinamono
1/8 a. š. malto muskato
1 didesnis kiaušinis, išplaktas su šlakeliu pieno
Pora šaukštų trintų mėlynių
Vanilinių ledų
Gardžiuokitės dar šiltais, laikykite kambario temperatūroje.
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku