Ant šventinio stalo galime patiekti ir dalelę Italijos! Legendomis apipintas itališkas šventinis pyragas „Panettone“ iš aukščiausios rūšies kvietinių miltų nustebins kiekvieną!
135 g razinų;
2o ml šviesaus romo;
450 g Aukščiausios rūšies kvietinų miltų;
70 g cukraus;
½ a. š. (5 g) sausų mielių;
½ a. š. (daugiausia 5 g) druskos;
1 a. š. tarkuotos citrinos arba apelsino žievelės;
1 vanilės lazdelės, perpjautos išilgai pusiau;
3 kiaušinių;
100 ml kambario temperatūros vandens;
1 v. š. (30 g) medaus;
130 g nesūdyto sviesto (minkšto);
1 v. š. nesūdyto sviesto (šaldyto) vaisiams;
130 g citrusinių vaisų, laikytų sirupe;
2 v. š. sirupo.
Pirma diena: užmerkti razinoms.
Pirma diena, praėjus pusdieniui: paruošti tešlai.
Antra diena: antrasis tešlos pakilimas.
Antra diena, praėjus pusdieniui: kepimas.
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku