Keksiukai su morkomis, obuoliais ir saulėgrąžomis | Malsena Keksiukai su morkomis, obuoliais ir saulėgrąžomis | Malsena
LT
EN

Receptai

Keksiukai su morkomis, obuoliais ir saulėgrąžomis

„Tai keksiukai, kurie tiesiog negali nepavykti! Skonis praturtintas obuoliais, saulėgrąžų sėklomis ir morkomis. O viską užbaigia avižiniai miltai, kurie turi mažiau glitimo ir yra maloniai salsvo skonio, tad puikiai dera ir su vaisiais, ir su saldesnėmis daržovėmis.” – Beata Nicholson

Jums reikės:

Paruošimas

  1. Morkas sutarkuojame smulkiai, obuolius supjaustome kubeliais. Į dubenį supilame miltinį mišinį keksiukams, suberiame cinamoną ir nuolat maišydami supilame vandenį ir aliejų (arba išlydytą sviestą). Išmaišome iki vientisos masės. Į tešlą suberiame tarkuotas morkas ir obuolius, saulėgrąžas (šiek tiek jų pasiliekame paviršiui apibarstyti), išmaišome, kad viskas tolygiai pasiskirstytų.
  2. Tešlą išpilstome į keksiukų formeles, viršų pabarstome likusiomis saulėgrąžų sėklomis. Kepame apie 25-30 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.

Susiję produktai:

Komentarai