Blynai „Cong you bing“ su svogūnų laiškais − kinų itin pamėgtas, greitas užkandis. Šie blynai gali būti puikus, netradicinis sprendimas Jūsų Užgavėnių stalui.
360 g Aukščiausios rūšies kvietinių miltų „Malsena“;
200 g svogūno laiškų, smulkiai supjaustytų;
165 ml ir 1 v. š. šilto vandens;
½ a. š. druskos;
Aliejaus (kepimui).
1 a. š. tarkuoto imbiero;
1/5 svogūno galvos;
¾ a. š. rudojo cukraus;
¼ a. š. čili prieskonių;
1 a. š. „Vorčesterio“ padažo;
1.5 v.š. sojos padažo;
1/5 v. š. ryžių acto.
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku