250 g kvietinių miltų 550D;
200 g vandens;
100 g viso grūdo kvietinių miltų;
50 g pieno;
50 g medaus (ar cukraus);
50 g avižinių dribsnių;
35 g sviesto;
5-6 g sausų mielių.
Į duonkepės kibiriuką supilti produktus tokia tvarka: vanduo, pienas, sviestas, mielės, medus, dribsniai, kvietiniai miltai, viso grūdo miltai. Nešildyti. Pasirinkti apie 3,5 val. trukmės kepimo programą. Būtinai atkreipkite dėmesį, kad programoje prieš minkymą būtų atliekamas šildymas arba mielių suaktyvinimas (t.y. prieš minkymą, apie 15-20 min. duonkepė tik šildo, po to minko ir t.t.). Nustatykite kepaliuko svorį – 750g. Pasirinkite trečio lygio apskrudinimą.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku