Prancūziška klasika – „Gâteau invisible aux pommes“ arba „nematomas“ obuolių pyragas. Tai, ko gero, lengviausias obuolių pyragas, kokį jums kada nors teko kepti!
Tai puikus receptas, kurį savo kepinių užrašuose vertėtų turėti kiekvienai šeimininkei. Puikiai tinka mėgautis bet kuriuo paros metu – ne tik desertui, bet ir vėlyviems pusryčiams! Labiausiai dėl to, kad šiame pyrage telpa visas kilogramas obuolių. Būtent dėl to jis ir yra „nematomas“ – plonai pjaustytos obuolių skiltelės tarsi susilieja su saldžia ir kremine tešla. Taip susidaro vientisas ir sodrus desertas.
1 puodelio „Malsenos“ „Ekstra“ kvietinių miltų (142 g)
1 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
2 šaukštų (50 g) ištirpinto nesūdyto sviesto
1/2 puodelio nenugriebto pieno (120 ml)
3 kiaušinių
2/3 puodelio (133 g) cukraus
Apie 1 kg obuolių, supjaustytų plonais griežinėliais
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku