Rudeniškas „Virtuvės mitų griovėjai“ lyderio Alfo Ivanausko Malsena kietųjų kviečių makaronų caserecce receptas.
Receptas tiems, kurie mėgsta valgyti skaniai, bet truputį tingi gaminti. Skanus, kad net neatsivalgomas. tobulai tiks tiems, kurie mėgsta jaukų švelnaus skonio padažą ir makaronus.
½ kg moliūgo
8 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 vidutinio svogūno
2–3 česnako skiltelių
400 g MALSENA kietųjų kviečių miltų makaronų „Caserecce“
½ saujos moliūgų sėklų
½ ekologiško sultinio kubelio su Provanso žolelėmis
1 apelsino
2 šaukštų sviesto
Žiupsnelio kalendros
2 buratų
Žiupsnelio citrinos žievelės
Keleto mėtos lapelių
Granatų sėklų (patiekti)
8 riekelių kvietinės duonos su moliūgų sėklomis (patiekti)
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
PATARIMAI
Italai mėgsta pabaigti makaronus su padažu pasitelkiant šviesią duoną. Ją tiesiog išdažydami padažą. Pabandykite ir Jūs
VMG nuotrauka
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku