Dalinamės idėja gardėsio, kuriuo galėsite pavaišinti kiekvieną Helovino naktį į svečius užsukusį paklydėlį!
500 g riebios sausos varškės;
200 g riebios grietinės;
500 g moliūgų tyrės;
2 šaukštų EKSTRA miltų;
2 šaukštų manų kruopų;
4 kiaušinių;
150 g cukraus;
1 a. š. vanilinio cukraus;
1 a. š. malto cinamono;
1 v. š. apelsinų žievelių cukatų.
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku