Visų išgirtasis morkų pyragas – tikras šviežių daržovių džiaugsmas Jūsų stalui…
2 kiaušiniai;
140 g cukraus;
130 ml aliejaus;
200 g tarkuotų morkų;
120 g kvietinių Malsenos miltų*;
0.8 a. š. kepimo miltelių;
Žiupsnelis muskato riešutų;
0.4 a. š. cinamono;
60 g graikinių riešutų.
*Kvietinius miltus galima keisti SELF-RAISING miltais ir tuomet nereikia kepimo miltelių.
50 g ištirpinto sviesto;
120 g kreminio sūrio;
60 g cukraus pudros;
Šlakelis vanilės esensijos.
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku