Naminė granola – geriausias pasirinkimas energingai dienos pradžiai ♥ Granola gardžiuokitės, kai norisi kažko lengvo, sveiko ir skanaus!
Granolai
300 g „Malsenos“ avižinių dribsnių
200 g „Malsenos“ aštuonių grūdų dribsnių
50 g smulkintų migdolų riešutų
50 g smulkintų pekano riešutų
30 g kokoso drožlių
100 g džiovintų uogų (gali būti spanguolės, goji uogos ar pan.)
2 žiupsneliai
Sirupui
70 ml medaus arba agavų sirupo
80 ml augalinio aliejaus
1 a. š. malto cinamono
Paruošimas
Sumaišykite dribsnius, riešutus ir kokoso drožles.
Medų ir aliejų pašildykite puode, kad medus ištirptų ir susimaišytų su aliejumi, tuomet įberkite cinamono.
Aliejų su medumi užpilkite ant sumaišytų birių produktų ir viską gerai dar kartą
išmaišykite.
Masę paskleiskite ant skardos (geriausia ištiestos kepimo popieriumi), įkaitinkite orkaitę ir kepkite 170 laipsnių temperatūroje vis pamaišydami, kol gražiai apskrus.
Kepkite apie 30 min.
Granolai apskrudus ir atvėsus įberkite uogas ir atsargiai išmaišykite.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku