Nekepti energetiniai avižinių dribsnių rutuliukai – puikus pasirinkimas prie rytinės kavos ar arbatos puodelio, priešpiečiams ar vakarienei, kuomet norisi saldėsių be kaltės jausmo!
200 g „Malsenos“ viso grūdo dalių avižinių dribsnių
60 g džiovintų spanguolių
0.25 a.š. malto cinamono
2 v.š. maltų linų sėklų
40 g gliaudytų pistacijų
50 g medaus
4 v.š. kokosų aliejaus
2 v.š. nesaldintų obuolių arba moliūgų tyrės
Paruošimas
Avižias, linų sėklas, spanguoles, pistacijas ir cinamoną suberkite į indą ir gerai išmaišykite.
Medų, kokosų aliejų ir tyrelę pakaitinkite ant ugnies, kad gautumėte vientisą masę.
Paruoštą masę supilkite į sausus ingredientus ir išmaišykite.
Suformuokite rutuliukus ir palikte šaldytuve bent 2-3 valandoms, kad sustingtų.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku