Ar prisimeni save, kai gyvenai be rūpesčių – mama per langą šūkteldavo grįžti pietums, o tu parbėgdavai nubalnotais keliais, bet su šypsena iki ausų? Ar jauti tą saldų kvapą, kai pramerkus akis ryte jau būdavo aišku ką mama gamina pusryčiams?
Šį vaikystės rytą ant stalo – manų košė! Ir ne bet kokia, o speltos grūdų. Lengvai pabarstome cinamonu, negailime mėgstamos uogienės, galbūt ir šaukštelio medaus.. Nostalgiškai saldu!
Pusės litro pieno
50 ml vandens
4-5 šaukštų speltos manų
Cukraus pagal skonį
Žiupsnelio druskos
Cinamono (pagal skonį)
Mėgstamos uogienės (pagal skonį)
Medaus (pagal skonį)
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku