Putlūs plikyti pyragaičiai su kremo įdaru – tikra kiekvieno smaližiaus svajonė. Išmokę kepti plikytus pyragaičius, galėsite juos gardinti aibe skanių įdarų!
125 g Aukščiausios rūšies kvietinių miltų
4 kiaušinių
200 ml (stiklinės) vandens
100 g sviesto arba kepimo margarino
žiupsnelio druskos
Šis kremas išliks skanus 6-8 val., tad jį patariama ruošti greitam vartojimui.
Gaminimas: išplakite visus produktus iki purios masės.
400 ml riebios (30 %) grietinėlės
50 g cukraus pudros
1 a.š vanilinio cukraus
Su šiuo kremu pyragaičiai nesuges 1-2 d.
Gaminimas: išplakti ingredientus iki purumo.
1 indelis „Rududu“
100 g sviesto (kambario temperatūros)
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku