Purus, gardus ir spalvingas slyvų pyragas! Jį tobulai iškepsite su „Self-raising“ miltais. Naudojant šiuos miltus, dėl kepimo miltelių galvos sukti jau nebereikės – viskas už jus paskaičiuota ir pamatuota!
Prieš užmaišydami pyrago tešlą, pasiruoškite slyvas.
Nedideliame inde užvirinkite vandenį su cukrumi. Sudėkite pjaustytas slyvas ir nukelkite indą nuo ugnies. Leiskite taip pabūti apie 20 min. Nukoškite.
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku