„Grikiai myli burokėlius! Tad kodėl jų nesuporavus ir desertiniuose kepiniuose? Šie keksiukai sunkūs bei drėgni ir kiek primena mūsų visų mylimą šokoladainį. O jei ne purpurinis spalvos keksiukų vidus, niekas nė neįtartų, kad kepinyje paslėpėte burokėlius. Beje, šie keksiukai nėra labai saldūs, tad jei esate smaližiai, padidinkite cukraus arba medaus kiekį.” – Beata Nicholson
Glaistui: 80 g juodojo šokolado, 1 a. š. kokosų aliejaus
Papuošimui: džiovintų spanguolių
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku