Kartu sumaišykite 80 ml vandens (jo reikia kiek mažiau, kadangi dedame cukinijos tarkį) ir 100 ml aliejaus, ištirpinto margarino arba sviesto (pasirinktinai). Suberkite pyrago milelius (didesnis pakelis) ir išmaišykite iki vientisos masės.
Į paruoštą tešlą įdėkite cukinijos tarkį.
Gautą tešlą supilkite į riebalais išteptą kepimo formą.
Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes.
Paruoškite kakavos glazūrą: 100 g mišinio sumaišykite su 25 ml šalto vandens ir išmaišykite iki vientisos masės.
Sveiki, jau papildėme receptą – 300g cukinijos tarkio. Atkreipkite dėmesį, kad reikia pilti šiek tiek mažiau vandens – tik 80g.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Kiek cukinijos tarkio deti?
Sveiki, jau papildėme receptą – 300g cukinijos tarkio. Atkreipkite dėmesį, kad reikia pilti šiek tiek mažiau vandens – tik 80g.