Ar jus aplanko akimirkos, kai labai norisi skanių užkandukų? Siūlome į virtuvę pakviesti gardžiai kvepiantį šokoladą, cinamoną bei riešutus.
500 g kvietinių miltų;
250 g sviesto;
100 g grietinės;
kiaušinio;
1 a. š. cukraus;
1 a. š. druskos.
2 v. š. alyvuogių aliejaus;
2 v. š. cukraus;
1 a. š. cinamono;
50 g juodojo šokolado;
20 g sviesto;
20 g maltų riešutų.
Likusį šokoladą (100 g) dedame į dubenėlį su sviestu (10 g) ir ištirpiname vandens vonelėje. Atvėsusių lazdelių galus merkiame į tirpintą šokoladą ir barstome riešutais.
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku