Lengvi speltų blyneliai su gaiviomis kriaušėmis, kuriuos rekomenduojame patiekti su ledais ir šviežia uogine.
135 g Malsenos šviesių speltų kviečių miltų
100 ml pieno
1 kriaušės (apie 160 g)
1 kiaušinio (vidutinio dydžio)
10 g cukraus (arba daugiau – pagal skonį)
pusė šaukštelio kepimo miltelių
Kad blyneliai turėtų dar ryškesnį skonį, siūlome įdėti džiovintų arba šviežių uogų. Mes gardinome džiovintais serbentais.
Skanaus!
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku