Šioje duonoje telpa tiek daug: viso grūdo avižinių dribsnių jėga, špinatų stiprybė, Spelta miltų švelnumas, morkų išmintis ir šviežių uogų kvapnumas! Paragaujame?
250 g Spelta kvietinių miltų
120 g Malsenos viso grūdo avižinių dribsnių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis malto cinamono
½ šaukštelio druskos
45 g kokosų aliejaus
40 g klevų sirupo
50 ml migdolų pieno
2 šaukšteliai vanilės ekstrakto
200 g šviežių špinatų lapų
200 g tarkuotų morkų
50 g razinų
100 g šviežių uogų
Skanaus!
ar cia viskas su proporcijom gerai pabandziau nieko nesupratau
Sveiki, Linai. Receptas buvo patikrintas mūsų technologių. Kaip suprantu, kepinys nepavyko?