560 g viso grūdo speltų kvietinių miltų;
320 g vandens (18°C);
20 g alyvuogių aliejus;
10 g medus (cukraus);
10 g druskos;
5-6 g sausų mielių.
Į duonkepės kubiliuką supilti produktus tokia tvarka: vanduo, mielės, aliejus, medus, miltai, druska. Produktus ir skysčius pilti nešildytus. Pasirinkti kepimo programą, apie 3,5 val. trukmės. Būtinai atkreipkite dėmesį į tai, kad programoje prieš minkymą būtų atliekamas šildymas arba mielių suaktyvinimas (t. y., prieš minkymą apie 15-20 min. duonkepė tik šildo, po to pradeda minkyti ir t.t.). Nustatykite: svorį – 1000 g duonos kepaliukui. Pasirinkite ę lygio apskrudinimą (pvz.: duonkepėje Maulinex bread mashine programa Nr. 4.).
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku