Dar viena soti pavasariško kepinio idėja – speltų pyragas su ridikėliais 🍃🥧 Šįkart renkamės ypatingus speltų kviečių miltus ir kiek netikėta pyragams ingredientą – ridikėlį! P.S. Speltų kviečių miltus rekomenduojame išbandyti ir glitimo vengiantiems skanautojams (daugiau informacijos).
140 g „Malsenos“ šviesių speltų kviečių miltų
100 g „Malsenos“ visų grūdo dalių speltų kviečių miltų
20 g miltelinio cukraus
1/2 a.š. druskos
230 g kreminio sūrio, šalto supjaustyto kubeliais
3-4 v.š. šalto vandens (35 g + 15 g)
1 kiaušinio baltymo, lengvai išplakto (kepiniui patepti)
3 kiaušinių
2 kiaušinių trynių
95 g grietinėlės
1 a.š. druskos
3/4 a.š. kario miltelių
1/4 a.š. maltos kalendros
2 skiltelės šviežio česnako
100 g raudonųjų ridikėlių, pjaustytų griežinėliais
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku