100 g Kvietinių MALSENOS miltų;
200 ml pieno;
3 kiaušinių;
1 / 2 a. š. druskos;
Žiupsnelio cukraus;
Svogūno laiškų;
300 g sūrio kremo;
100 g džiovintų pomidorų;
2 avokadų;
Baziliko;
Druskos ir pipirų pagal skonį.
Sumaišome miltus, pieną, kiaušinius, druską ir cukrų vidutinio dydžio dubenyje iki vientisos masės. Susmulkiname česnakus ir įmaišome į masę.
Imame maždaug 28 cm skersmens keptuvę ir kepame 3-4 plonus blynelius; nuėmus nuo keptuvės leidžiame atvėsti ant popierinių rankšluosčių.
Atvėsusius blynelius patepame sūrio kremu, tuomet smulkiai supjaustome džiovintus pomidorus ir paberiame ant viršaus. Pjauname avokadus perpus, pašaliname kauliukus, nuskutame žieveles ir supjaustome ilgomis juostelėmis. Išdėliojame avokado juosteles ant blynelių. Galiausiai pabarstome baziliku, druska ir pipirais.
Tvirtai susukame blynelius ir leidžiame atšalti šaldytuve apie 30 min. Išėmus supjaustome suktinukus į 3-4 cm storio gabalėlius, patiekiame kaip užkandį.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku