Į indą supilkite miltus, cukraus pudrą, trynį, romą, susmulkintus riešutus (truputį palikite pabarstimui) ir pašildytą sviestą, viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
Tešlą palaikyti šaldytuve apie 1 valandą.
Stalą pabarstykite miltais, išimkite tešlą iš šaldytuvo ir iškočiokite apie 4 mm storio lakštą. Išpjaukite norimos formos sausainius.
Sausainių paviršių galite patepti kiaušinio plakiniu ir pabarstyti smulkintais riešutais.
Sausainius dėkite ant išklotos kepimo popieriumi skardos ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12-15 min., kol įgaus rusvai auksinę spalvą.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku