Sviestiniai sausainiai su romu ir migdolais | Malsena Sviestiniai sausainiai su romu ir migdolais | Malsena
LT
EN

Receptai

Sviestiniai sausainiai su romu ir migdolais

Trapūs ir tiesiog tirpstantys burnoje – sviestiniai sausainiai su romu ir migdolais. O kur dar gardus sviesto ir romo aromato derinys!

Sudėtis

Paruošimas

  1. Į indą supilkite miltus, cukraus pudrą, trynį, romą, susmulkintus riešutus (truputį palikite pabarstimui) ir pašildytą sviestą, viską gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  2. Tešlą palaikyti šaldytuve apie 1 valandą.
  3. Stalą pabarstykite miltais, išimkite tešlą iš šaldytuvo ir iškočiokite apie 4 mm storio lakštą. Išpjaukite norimos formos sausainius.
  4. Sausainių paviršių galite patepti kiaušinio plakiniu ir pabarstyti smulkintais riešutais.
  5. Sausainius dėkite ant išklotos kepimo popieriumi skardos ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 12-15 min., kol įgaus rusvai auksinę spalvą.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai