Dalinamės pirmuoju Pyragų dienai skirtu receptu. Anot Liucinos, nors ir atrodo ganėtinai paprastas, taip tikrai nėra – jo gamybai panaudoti šviesūs speltų kviečių miltai, pasižymintys maloniu riešutiniu poskoniu. Ypatingą skonį šiam pyragui suteiksite, pagardinę vaniliniai ledais!
250 ml (2 stiklinių) šviesių speltų kviečių miltų
200 g šalto sviesto
2 šaukštų šalto vandens
4 kiaušinių trynių
1/3 stiklinės cukraus pudros
1/2 stiklinės mėgstamų maltų riešutų (pasirinktinai)
4 didelių, rūgščių obuolių (geriausia „Granny Smith“)
Rudojo cukraus arba medaus pagal skonį
1 šaukšto cinamono (tinka ir meduolių prieskoniai)
1-2 šaukštų citrinos sulčių
Didelio šaukšto bulvių krakmolo
Didelio šaukšto maltų džiūvėsėlių
4 nuo tešlos likusių baltymų
1/2 stiklinės cukraus pudros
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku