Traškūs vištienos kepsneliai su avižų sėlenomis | Malsena Traškūs vištienos kepsneliai su avižų sėlenomis | Malsena
LT
EN

Receptai

Traškūs vištienos kepsneliai su avižų sėlenomis

Traškūs vištienos kepsneliai su avižų sėlenomis – drąsus duetas, laužantis stereotipus.

  • ½ a. š. česnako miltelių
  • ¼ a. š. raudonosios paprikos miltelių
  • ½ a. š. svogūno miltelių
  • ¼ a. š. druskos

Paruošimas

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
  2. Viename inde sumaišykite sėlenas, sūrį, česnako, paprikos ir svogūnų miltelius bei druską. Kitame – suplakite kiaušinio baltymus.
  3. Vištienos krūtinėlės puseles supjaustykite maždaug 3 cm pločio juostelėmis. Juosteles pamirkykite baltymų plakinyje ir apvoliokite sausų ingredientų mišinyje. Dėkite ant riebalais pateptos kepimo skardos.
  4. Kepkite 10 min., tuomet apverskite ir kepkite dar 5 min. Galiausiai įjunkite griliaus funkciją ir kepkite dar 2-3 min., kad kepsneliai būtų traškesni.
  5. Patiekite su mėgstamu padažu.

Skanaus!

kanaus!

Susiję produktai:

Komentarai