Ar žinojote, kad lapkričio 1 d. minime ir tarptautinę veganųdieną? Tai puiki proga išbandyti sveikesnius Malsena receptus iš augalinių produktų. 🌱 Veganiški avižiniai sausainiai nudžiugins visus! 🍪
Jums reikės
200 g „Malsena“ visų grudo dalių avižinių dribsnių;
100 g kvietiniai miltų;
50 g cukraus;
2 g kepimo miltelių;
1 g druskos;
1 vnt banano;
50 g razinų (ar kitų džiovintų uogų);
60 g kokoso aliejaus arba veganiško margarino.
Paruošimas
Kokoso aliejų arba margariną ištirpinti, bet neužvirinti.
Bananą sutrinti su šakute.
Razinas nuplikyti verdančiu vandeniu.
Visus ingredientus supilti į dubenį ir gerai išmaišyti šaukštu arba tiesiog rankomis.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi.
Rankomis arba šaukštu formuoti norimo dydžio sausainukus, lengvai paspausti iš viršaus.
Kepti orkaitėje įkaitintoje iki 180-190 ̊C temperatūros apie 15-19 min kol paviršius apskrus. Sausainiai po kepimo dar bus minkšti, atvėsę sutvirtės.
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku