Viso grūdo avižiniai blynai | Malsena Viso grūdo avižiniai blynai | Malsena
LT
EN

Receptai

Viso grūdo avižiniai blynai

Viso grūdo avižiniai blynai pagaminti iš Viso Grūdo avižinių miltų ir maistinių avižų sėlenų bei pagardinti liesu jogurtu, bananu ir uogomis – puikus pasirinkimas sveikesnius mitybos pasirinkimus mėgstantiems smaližiams.

Jums reikės:

100 g Viso Grūdo avižinių miltų;

100 ml vandens;

1/2 a. š. kepimo miltelių;

75 ml lieso jogurto;

1/2 banano;

 

1 kiaušinio;

10 g maistinių avižų sėlenų Naturalis;

1/2 a. š. vanilinio cukraus;

trupučio šaldytų arba šviežių uogų, arba mėgstamų džiovintų vaisių (gardinimui).

Paruošimas

  1. Miltus, kiaušinius, jogurtą ir vanilinį cukrų išplakite kartu.
  2. Maisto smulkintuvu sutrinkite bananą (turėtų gautis tyrelė) ir sudėkite į tešlos maišinį. Viską gerai išmaišykite. Leiskite tešlai šiek tiek pastovėti.
  3. Įkaitinkite keptuvę (kepimui galite naudoti augalinį arba kokosų aliejų). Blynelius formuokite naudodamiesi samteliu: vienas samtelis – vienas blynas. Jei norite, ant ką tik suformuoto blyno užberkite keletą uogų arba džiovintų vaisių. Blynelius apkepkite iš abiejų pusių, iki įgaus gražiai rusvą atspalvį.

Skanaus!

Susiję produktai:

Komentarai