Viso grūdo grikių blyneliai – itin sveikas ir gardus pasirinkimas!
210 g grikių miltų;
2 v. š. cinamono;
žiupsnelio druskos;
2 kiaušinių;
3 š. agavo sirupo;
600 ml pasukų;
200 g sviesto.
2 kriaušės;
5 š. agavų sirupo;
2. v. š. citrinų sulčių.
Maišome grikių miltus, cinamoną, druską, kiaušinius, agavų sirupą, pasukas ir sviestą, gautą masę pilame į keptuvę-vaflinę ir kepame.
Riekelėmis pjaustome kriaušes, apliejame agavų sirupo ir citrinos užpilu ir trumpai pakepiname.
Turite klausimų? Parašykite mums!
Plačiau:
Sekite naujienas:
Informuojame, kad šioje interneto svetainėje yra naudojami slapukai. Paspaudę mygtuką Sutinku arba naršydami toliau patvirtinsite savo sutikimą dėl slapukų naudojimo. Bet kada galėsite atšaukti savo sutikimą pakeisdami interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Detalesnė informacija pateikiama privatumo politikoje.
Sutinku