Startavo „Malsenos“ kepimo akademija
2020 rugsėjo 25
Kepimas – tai menas ar mokslas? Ką iš tikrųjų reikia žinoti, norint iškepti gardų pyragą ar natūralaus raugo duoną? Jau visai netrukus startuos „Malsenos“ kepimo akademija, kurios metu išmoksime kepti įvairiausius kepinius arba… pagilinsime turimas žinias.
Pirmosios akademijos tema – kaip iškepti duoną nuo A iki Z, pradedant raugo paruošimu ir baigiant kepimo trukme. O apie visą tai mums papasakos „Malsenos“ ekspertė ir konditerė Sonata Šalkauskaitė bei kepyklos „Druska.Miltai.Vanduo“ įkūrėjos Barbora Grigaliūnaitė–Kadūnienė ir viena geriausių sourdough duonos meistrių Lietuvoje – Christine Wons.
Daugiau informacijos rasite „Malsenos“ kepimo akademijos puslapyje.